Seminar Budaya Kerja Cemerlang

SEMINAR BUDAYA KERJA CEMERLANG

TARIKH, TEMPOH & TEMPAT

6  MAC 2019

PUSAT LATIHAN KEMAHIRAN DAN KERJAYA (PLKK), BANDAR AL MUKTAFI BILLAH SHAH DUNGUN TERENGGANU

YURAN

RM200

PENGENALAN PROGRAM

Program ini dibentuk untuk membantu warga kerja organisasi mengukuhkan dan membina nilai integriti dalam bekerja yang mampu memaksimakan kecemerlangan dalam pelaksanaan tugas kerjaya mereka.

PENGISIAN PROGRAM

• Impak dalam pembentukan kualiti ditempat kerja bagi memastikan kehebatan personaliti diri dan kecemerlangan kerjaya tercapai dengan berkesan.
  • Kepentingan dalam melaksanakan tugasan kerja yang dilaksanakan mampu menghasilkan output yang diharapkan organisasi.
  • Kesedaran   akan   kepentingan   suasana   yang   ceria   dalam   kehidupan   yang seimbang antara kecemerlangan hidup dan kecemerlangan kerjaya.

KANDUNGAN KURSUS

• Modul 1 : Ice Breaking & Team Bonding
  • Modul 2 : Mind Setting “Pekerja Super”
  • Modul 3 : 4EQ Formula Smart Bekerja Dari Hati
  • Modul 4 : Kuasa Tarikan Aura Positif
  • Modul 5 : Proaktif & Berikan Yang Terbaik
  • Modul 6 : Bekerja Mencari Bahagia

PROFESIONAL KONSULTAN

Mohd Abd Hadi Bin Ismail merupakan Pengarah Urusan Hijrah Minda Consultant. Beliau merupakan graduan Diploma Pengajian Islam & Teknologi Maklumat, Kolej Ugama Sultan Zainal Abidin (KUSZA) UDM dan B.A (Hons) Pengajian Al-Quran & Sunnah, Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM).

BIDANG KEPAKARAN:

• Jurulatih Utama Hijrah Minda Consultant
  • Pengamal NLP (Neuro Linguistic Programming)
  • Pengamal Hypnotherapy
  • Pengamal Sains Metafizik
  • Panel Jemputan Televisyen RTM, RTB TV Brunei dan Radio Malaysia Terengganu.
  • Penulis Artikel Majalah (Terbitan Karangkraf)
  • Tenaga Pengajar di Pusat Asasi Matrikulasi UIAM, Petaling Jaya.
  • Jurulatih Green Team Building berpakej.
  • Berpengalaman mengendalikan lebih 30 Jenis Kursus latihan ke seluruh Malaysia & Brunei.

PENGALAMAN DAN PENGLIBATAN:

• Perunding Prestasi diri (Motivasi Korporat, jabatan-jabatan kerajaan dan swasta.
  • Pengendali modul latihan “Kursus Fitrah Manusia” secara berpakej  (Agensi Petronas Gas Berhad, INSTEP, Petronas Penapisan, Shell (M) Trading, Lembaga Minyak Malaysia (MPOB).
  • Jurulatih bagi pensyarah-pensyarah dan guru-guru dalam teknik mengajar melalui Sains “Karektor Manusia” iaitu Penggunaan Bahasa Minda.
  • Pembangunan modul produktiviti kerja bersama agensi, JPM, MARA, TNB, ILKM, MPOB, LPP, MOA, DOF dan banyak lagi.

SIAPA PERLU MENGHADIRI KURSUS INI?

Kursus ini amat berguna kepada semua kakitangan yang ingin meningkatkan produktiviti melalui cara kerja yang berkualiti.

DOWNLOAD FLYERS KURSUS

DOWNLOAD BORANG PERNYERTAAN KURSUS

SEBARANG PERTANYAAN BERKENAAN PROGRAM YANG DIANJURKAN BOLEHLAH TERUS BERHUBUNG TERUS DENGAN PEGAWAI KAMI;

PUAN ROZMALIZA / CIK WANI

NO. TELEFON : 098221492 @ 098221491