Kolej Ketengah menyertai Kejohanan Sukan Masiswa Zon Timur 2018

1 - 4 November 2018 - Kolej KETENGAH telah menyertai Kejohanan Sukan Masiswa Zon Timur 2018 yang bertempat di Kolej Islam Antarabangsa Sultan Ismail Petra (KIAS), Kota Bharu, Kelantan. Kejohanan sukan IPTS anjuran Kementerian Pendidikan Malaysia yang diadakan setiap tahun telah menarik penyertaan 16 IPTS seluruh pantai timur.

Kolej KETENGAH telah menghantar seramai 32 orang atlit bagi sukan Ping Pong, badminton dan bola jaring. Walaupun kontijen Kolej KETENGAH tidak mendapat sebarang pingat pada kejohanan ini, tetapi semangat kesukanan yang ditunjukkan atlit yang bertanding cukup membanggakan seluruh warga Kolej KETENGAH.
You are here:Laman Utama BERITA & AKTIVITI Berita Kolej Ketengah menyertai Kejohanan Sukan Masiswa Zon Timur 2018